Your

Kind words

First of all I want to thank all those who have left their comments in some forums of all the places I have visited because thanks to them other gentlemen have decided to come and meet me.I want you to know that I keep every experience in my mind and that when I read your comments I relive the moment just as you have done when writing it and it is very ....

For that reason I have decided to have this section on my webside, so we can interact and feel closer.

Here you can write your experience, read that of some gentlemen who have decided to have a good time with me, ask me questions or suggest topics for me to share on my blog.

Hands to work, gentlemen, are you encouraged ... ???



* Testimonials will be displayed in the language they are written in. Please scroll through this page for testimonials in your language.

* If you want to submit your testimonial, please fill in the form on my contact page.

#1

06 January 2016

Ik heb er lang over moeten denken om naar Valentina te gaan. De foto's leken mij te mooi om waar te zijn...

En ik hou van tongzoenen en dat doet ze niet. Maar toch uiteindelijk de stap gewaagd. 

Ik kan u zeggen: je hebt vrouwen, mooi vrouwen, hele mooie vrouwen en dan komt Valentina! De foto's zijn echt. Wat een prachtig gezicht , krullend haar tot over de schouders, lijf, borsten, billen, benen, mooier heb ik nog niet gezien! Voor mij de ideale maten en uiterlijk. Het lijkt wel een keuring en zo bedoel ik het echt niet  maar ik was zo onder de indruk dat ik er verlegen van werd. Ze stelde me op mijn gemak en ik heb een fantastisch uur gehad. Maar het kan nog veel beter denk ik, dat ga ik volgende keer proberen! Want Valentina is verslavend.... En als de fotos echt zijn zal de tekst dat toch ook wel zijn ?

Uiterlijk 10+

Prijs kwaliteit 8 (maar dat komt door mij dus als het de volgende keer helemaal geweldig is pas ik het aan!

En dan die ogen! 

Williem Noorloos

 

#2

12 January 2016

Ik kan er kort over zijn: de 2e keer was nog beter dan de 1e. Ook omdat ik minder nerveus was, maar ze houdt gewoon van

het spelletje.

Wat een heerlijke vrouw is dit!

Ze heeft inderdaad een kinky kant. Lekker hoor! Maar wel met veel respect behandelen!!

En ze heeft fantasie. Jammer dat ze voor een tijdje weggaat.

Ik blijf wat punten betreft bij de vorige recensie. Ze is gewoon echt mooi!

O als ik dan één kritiek puntje mag geven: van mij hoeven die nepwimpers niet. Kun je nagaan wat ik moet verzinnen om iets van kritiek te vinden...

 

Trouwens dat respect zouden we voor alle dames moeten hebben, maar dat terzijde.

 

Williem Noorloos

#3

24 Marzo 2016

Deze vrouw betoverde mij......en gaf me de vlinders in de buik,

ongelooflijk !!wat een ervaring wat een vrouw wat een lieverd.

Ryaan

#4

14 July 2016

Ze is weer terug in Eindhoven. We zijn weer Lichtstad! Want het licht is weer aangegaan. Wat is het toch een heerlijke vrouw! 

Ik hou er nu over op. Drie recensies over één vrouw is wat veel van het goede!

Maar niet over Valentina!

Williem Noorloos

#5

09 January 2017

Valentina is GREAT!

Ik heb Valentina bezocht in Enschede een maandje geleden en ik moet zeggen dat ze er 100x beter uit ziet dan op de foto's!!! ze doet alles heel goed en daarnaast is ze ook nog is een hele gezellige vrouw. ze houd de tijd ook niet in de gaten en ze geniet er zelf ook van wat natuurlijk geweldig is!! ze heeft mij ontvangen in sexy kleding en zag er stralend uit.. ik vroeg mij vooraf af of zei fake was want de foto's zien er te goed uit om waar te zijn haha dus ik was meteen verbaast dat het haar echt was en ze was ook nog is lang dat is een pluspunt... ze is totaal niet arrogant zoals de meeste meisjes op kinky zijn en is erg open. maar goed om het over mijn ervaring te hebben, ik kwam binnen en ze zag er erg sexy uit in een schoon prive appartementje meteen begon ze mij aan te vallen en overal te grijpen en nam haar tijd voor elk stapje... eerst het pijpen...en over kussen dan het strelen van haar lichaam tegen de mijne het was zo lekker dat ik af en toe mijzelf moest wakker maken om te realizeren dat ze gewoon echt was!! dus toen deden wij allerlei standjes ( zoals ik zei ze is overal voor in ) super kinky en moest mijzelf weerhouden van te vroeg klaarkomen. Valentina kwam zelf 3 keer klaar door mij en ik moest af en toe weer gewoon stoppen om haar goddelijke lichaam te bewonderen zo heet is zij gewoon. op het laatst kwam ik klaar op haar lichaam overal het was een grote lading en we hadden een leuk gesprekje voordat ik weg ging. dat laat zien dat ze een hele lieve aardige vrouw is maar ook een stoute kinky kant heeft. perfect dus als je twijfelt heren geloof mij Valentina is het waard en herhalingsgevaar is zeer groot.

Bustingballs

#6

06 April 2016

Gisteren dus afgesproken met Valentina. Het afspreken verliep vlot via haar telefoniste die blijkbaar nederlands spreekt. Ik dacht eerst engels maar soit dat terzake. Ze ontvangt in vezorgde kamer. Toen ze de deur opendeed had ze een kleedje aan grote silicone borsten bijna uitfloepte. Was een beetje nerveus maarbze stelde me toch rap op mijn gemak. Als je haar met haar foto's vergelijkt zie je toch dat er wat photoshop aan te pas is gekomen. Ze heeft een wat stevigere kont dan je op de foto's ziet. Het zakelijke afgewerkt en ze vroeg of ik wilde douchen waarna ik haar vroeg of ze mee wilde douchen (doe ik altijd graag kwestie van haar wat op te warmen) en ze stemde daar mee in. Moest me wel alleen uitkleden. Voor het douchen liet ze mij mijn mond spoelen. Dus dacht ik dat er gekust ging worden. Helaas als ik haar op haar mond wilde kussen draaide ze haar hoofd. Wel mocht ik overal aanzitten waar ik maar wilde. Dan op bed beland. Ze zat op bed en ik stond nog langs het bed en ze begon me te pijpen en dit was met condoom terwijl ook in haar profiel staat dat ze zonder doet maar ze deed dit om hygiënische redenen waar ik haar wel een beetje in kan volgen. Dan haar beginnen beffen. Glad geschoren poesje smaakte fris Maar toen ik haar wilde vingeren zei ze dat ze liever had dat ik niet met mijn vingers in haar ging maar eerder op haar klit wreef. Ik voelde haar al nat worden. Toen zei ze dat ik op mijn rug moest gaan liggen en begon ze me terug te pijpen. Wat overging in een body to body massage wat heerlijk aanvoelde met haar grote borsten die ze wel uitstekend weet te gebruiken. Massage duurde wel een beetje lang vond ik. Daarna kwam ze op mij zitten en begon te rijden. Met wat luid gekreun ertussen een beetje te pornoachtig naar mijn mening. Af en toe duwde ze die lekkere tieten in mijn gezicht en kon ik het niet laten van te motorboaten ????. Toen haar in missio genomen maar hield ze het wat tegen met haar hand ertussen. Daarna doggy met zicht op haar kont die wel leuk meetrilde telkens ik stootte. Waarna ik explosief klaarkwam. En zij ook denk ik misschien dat ze het fakete. Daarna boeltje op gekuist en nog wat zitten babbelen. Ze spreekt zeer goed engels en is zeer lief dus toch altijd fijn als je nog even gezellig kunt praten. Achteraf ook nog samen gedoucht dus hygiënisch is het wel in orde. Al bij al was het fijn maar ik weet niet of ik de volgende keer weer een uur neem. Half uurtje volstaat wel naar mijn mening. Mannen die van grote borsten houden komen hier wel aan hun trekken. 

Mystikal1

#7

08 Juny 2016

Laat ik het zo zeggen: ik heb Valentina een paar keer ontmoet toen ze in Eindhoven was.

En ik was volkomen van de kaart. Volgens mij is ze één van de mooiste vrouwen op Kinky.

En ze gebruikt dat formidabele lichaam van haar helemaal. Of ze wel of niet kust: Ik denk dat ze dat zelf uitkiest.

Dat recht heeft ze denk ik ook...

Maar als ik punten moet geven dan wordt het toch een 10.

Met een zoen van de meester er nog boven op.

Wat een heerlijke vrouw is dat zeg. Die kom je echt niet veel tegen op Kinky.

Kortom mijn favoriet en ik vind het jammer dat ze nu in Hasselt zit...

Willian Noorloos

#8

07 March 2017

Dan ontvangt ze voor het moment in Brugge / Zuienkerke. Een heerlijke twee uur met haar gehad.

Een zalige Dame, die het 10voudig terug geeft als je je als een heer gedraagt en haar als een dame behandelt. Zeker voor herhaling vatbaar.

Mags

#9

21 April 2017

Valentina

Er zijn in de wereld veel verschillende mensen. Met de een klik je, met de ander niet. Het eerstgenoemde gebeurde mij met Valentina. 

Ze doet de deur open en daar staat ze. Een sprookje, maar dan in het echt.

Een prachtige ontwapenende glimlach en een uitstraling waar je u tegen zegt.

Zo kom je binnen....zo laat ze je binnen. Er zijn zelden momenten geweest waar ik meer onder de indruk was van een vrouw. Dit is geen ontmoeting maar een gebeurtenis.

Vervolgens stel je je aan elkaar voor en dan is het er al: Zo'n vonk!

Wauw , heren/dames, dit is de ultieme eerste indruk.

Alles gaat met zo'n vanzelfsprekend gemak en zo easy, misschien de latin inslag, maar je voelt je welkom. Of je bij een hele goede bekende op bezoek gaat. 

En dan als dat geweest is begint het feest pas. 

Je hoeft niks te doen, als een koning wordt je behandelt, je wordt uitgekleed. 

Weer zonder haast of dat je het idee hebt dat het een week kan duren.

Vervolgens kleedt zij zich uit. OMG!! Als je niet van een wellustig gevormde vrouw houdt ben je bij haar aan het verkeerde adres. Maar in mijn opinie: beter wordt het niet.

Benen borsten billen buik alles is goed, prima, fantastisch.

Daarna hebben we elkaar lief zoals het hoort. Een echte Girlfriend experience van voor tot achter en terug. Ik zal uit respect de details sparen. Maar dat ze zo geweldig IS als ze eruit ziet dat is zeker.

Ik hoop dat ik Valentina nog heel vaak ga zien. 

W. O. W. ze is het dubbel en dwars waard, alles!

Ik ben een gelukkig mens na deze ervaring. Het kan wel! 

Valentina, muchas gracias por todos! X 

Explorer

#10

05 August 2017

Dit mijn allereerste bericht en die besteed ik graag aan Valentina!

Op kinky staan veel foto's van Valentina en in werkelijkheid ziet ze er echt fantastisch uit.

Ik heb haar vandaag bezocht en dat is een hele fijne ervaring. Ik ga zeker een nieuwe afspraak maken.

Marc 17

#11

26 September 2017

Ik ben gisteren bij deze dame geweest, in Groningen.

Was eerst moeilijk om een afspraak te maken, kreeg eerst een andere dame aan de lijn. Ze was een paar keer bezet en ik moest een paar keer bellen, beetje vervelend. Maar uiteindelijk lukte het, ze werkt deze week in Groningen, mooi dichtbij voor mij.

 

Het is inderdaad, zoals je op de foto's ziet, een echte knapperd, poeh!!

Eerst vond ik dat ze een beetje afstandelijk overkwam maar na een tijdje ontdooide ze en bleek ze echt heel erg aardig te zijn. Was misschien van beide kanten even een kwestie van wennen. Ze praat trouwens geen Nederlands, ze is een Latina, maar ze praat goed Engels en ik kan zelf ook een paar zinnetjes Spaans, dat vond ze leuk.

 

We gingen eerst gewoon een beetje knuffelen enzo, ze begon me beetje bij beetje overal te betasten en strelen en ze likte me in mijn hals. Ze was ERG sensueel, zoals ze mee ook aankeek, alsof ze me wilde opeten. Dat deed ze erg goed! Maar ik wou toch iets proberen op SM-gebied met haar dus ik zei haar dat ik van SM hield. En zonder dat ik nog iets moest uitleggen veranderde ze ineens compleet. Ze keek me ineens heel streng aan en zei in het Engels dat ik m'n kop moest houden. Ik moest op m'n buik liggen en ze pakte een paar handboeien van de tafel en bond me meteen vast. 

 

En toen begon de SM-sessie... Ze deed dat erg goed! Vernedering, streng, slaan met een zweep en wat ik zelf het meest opwindend vind: breath play/asphyxia (met de hand en een plastic zak). Tijdens het spel gaf ik aan wat ik wel en niet leuk vond, ze hield rekening met mijn grenzen maar soms ging ze er ook een heel klein beetje overheen, soms ging ze nog even door als ik stop zei, dat maakt het echter en spannender, heel lekker! Ik zag dat ze ook een strap-on had maar na 2 uur vond ik het wel genoeg, moet ook een beetje om de centjes denken helaas.

 

Maar het beviel me prima, ze is een prima meesteres, je vergeet soms bijna dat het spel is en dat is precies wat ik wil. En het klikte ook heel leuk, aardige meid en ook correct. Ik denk dat ik weer terug kom als ze weer een keer naar Groningen komt. Ze zei dat ik een volgende keer van tevoren moest aangeven dat ik SM wil, dan gaat ze zich daar naar kleden (Latex en make-up). Ik zie er al naar uit! :-p

Erick

#12

24 July 2018

Hello Valentina,

I have been several times in Eindhoven and what a party to see you. Upon entering first a delicious drink together. When I go to the shower, you are already lying in bed waiting for me with that wonderful body. I come to bed with you and you start kissing and massaging me to build up the tension. Of course I massage those big breasts of your ......... mmmmmmm. If this time goes on, I'll go down and spoil your nice pussy with tongue and fingers. You are come  in my mouth and mmmmmm..... sweet 😋. We are so horny that I push my big dick deeply into your mouth. So nice how you look at me while you suck me deeply. When I have come, we rest a litlle. Then i put my dick deep in your pussy ......... delicious and we come again 😊 We then rest comfortably on your bed. Then i take a shower and drink. And think about the next time .

See you soon !

Gr Rover

#13

28 July 2018

Historia en una terraza

Bueno terminé visitando a esta mujer que visitó mi isla con otro nombre por aquel tiempo y fui por recomendación de un amigo que la ponía por las nubes y simplemente me dijo, Lobo, tienes que visitarla. Es de tu estilo.

Eso me decidió para llamarla ese mismo día y ya por su voz me cautivó. Hablaba muy educada y con un acento que adivinaba del otro lado del océano Atlántico. Pero no ese acento y ese tipo de voz pegajosa y sobreactuado, sino una voz de mujer dulce y educada al que se apreciaba inteligencia y saber estar. Tuvimos una completa conversación y ya prácticamente al final me comentó sus horarios y sus tarifas; decidiendo visitarla esa misma noche.

Ya al entrar en su piso pude comprobar que las fotos no le hacían ninguna justicia. Me recibió con un vestido ajustado y negro y me sorprendió que era bastante alta aunque no tanto como yo. Pude apreciar sus insinuantes formas y curvas al verlas impresas en su vestido y sobre todo, sus turgentes pechos que se adivinaban en un sugerente escote. Carita llamativa y de mujer latina con una piel morena y cálida, unos ojos castaño oscuros y  grandes pero al mismo tiempo con un toque rasgados fruto de la mezcla de su tierra; y unos labios... bueno que decir de sus labios que son grandes y jugosos como una fruta madura. Todo esto impregnado con una actitud jovial y sonriente, que me hizo sentirme muy cómodo sumándole también una mirada pícara y que me miraba con curiosidad. 

Después de pasar por el ritual del baño me esperaba en la cama y sonriéndome. Me pidió que me acercara y me echara con ella invitándome a tomar un poco de agua que le había pedido. Allí estábamos, ella sin su vestido pero con sus tacones y yo sintiendo ese cuerpo caliente tan cerca de mí y yo solamente con una toalla tapando a mi...Me empezó a tocar mi cuerpo y besarme el cuello. Cuando se acercó para besar mi cuello y mis labios pudo oler su pelo que era embriagador. un pelo que lo tenía largo y ondulado del color castaño oscuro que le daba todavía un carácter de mujer latina. Ahora por lo que veo en sus fotos actuales parece que tiene el pelo rubio, cosa que también le dará un toque diferente o puede que hasta mejor.... aunque yo la prefiero de castaño :)

La "batalla" entre los dos comenzó a base de besos, de comernos mutuamente nuestros cuellos, yo de ir comprobando todas sus sensuales curvas y sus dos preciosos pechos. Mientras ella me tanteaba con sus manos. Finalmente después de tanto beso y mordidas mutuas, me quitó la toalla y empezó a juguetear con mi amigo con una mirada de pícara y sonrisa de niña inocente. Sacó un preservativo y me lo fue poniendo con delicadeza. Me avisó que ella es de trabajar para todo con condón. Cosa que yo no estaba acostumbrado pero la verdad que me lo dijo tan dulce y mirándome a ver cómo reaccionaba que no pude decirle que no y quería comprobar su lado más salvaje. 

No me equivoqué, aunque reconozco que no me gusta mucho que me hagan sexo oral con condón, ella lo hizo de tal manera y tan bien que casi no aprecié la diferencia... a eso añadiendo sus miradas al mismo tiempo, sus juegos con la lengua, sus mordidas en mis muslos. Continuamos así hasta que no pude retenerme a pedirle que hiciéramos un 69... que yo también tenía derecho a jugar y saborear... y me encantó. Ya simplemente con los juegos y ese momento de ella encima mío dejándome su sexo al alcance de mis labios y mi lengua mientras su lengua compartía cariños conmigo, valió la pena.

Podíamos haber estado toda la hora así pero ella decidió cambiar el ritmo y acelerar la situación. Pasar de un momento dulce y relajado a ir subiendo la intensidad y la acción. Se separó de mí y me avisó que me preparara porque veía como se subía encima y este empezó a entrar en su templo. Sintiendo yo todo el calor que había sentido momentos antes saboreándolo con mi lengua. Dios, estaba viendo a una diosa saltando encima mío.  A ratos arriba y abajo y con fuerza, a otros moviendo su cintura y de manera más lenta y suave. Cambiando el ritmo y mirándome con una mirada más salvaje pero sin perder su mirada pícara y radiante. De momento resistía pero decidí agarrarme a sus grandes pechos para poder aguantar sus envites rítmicos. Ya que en esa posición estaba totalmente secuestrado y esclavizado por ella y poco podía hacer, ya que mantenía todo el control y tampoco es que yo me quejara jeje.

Cambiamos a otra posición y continuamos con la batalla de cuerpo a cuerpo y yo continua resistiendo hasta que me preguntó que quería hacer más y le dije que me gustaría algo que fuera osado, diferente. Me fijé que su cuarto aparte de tener su baño propio, también daba a una pequeña terraza. Me quedé mirando a esa puerta entreabierta y ella pareció adivinar lo que le iba a decir. Le comenté que la noche era de verano total y ni si quiera corría una brisa que pudiera molestar. Empezó a reírse y me dijo que si quería que nos pusiéramos en la terraza a continuar... Yo me quedé con cara de circunstancias y aunque había sido el que lo había propuesto y lo deseaba, me quedé con la duda porque era una situación algo nueva para mí. Normalmente las escort no suelen ser tan asertivas y ser tan imaginativas.

Se levantó y me cogió de la mano para llevarme hasta la terraza. Nos quedamos un rato abrazados y observando la calle y la noche. No había prácticamente nadie ya que era tarde y la zona aunque está en unas de las entradas principales a mi ciudad, había poco tráfico. Ella me dijo que le gustaban estas situaciones y que era muy morbosa y aficionada de hacerlo en sitios digamos "prohibidos". Esto lo dijo al mismo tiempo que poco a poco, se inclinaba sobre la barandilla totalmente desnuda y sensualmente, insinuaba su precioso culo delante mío. La verdad que antes había podido comprobar que era grande, redondo y precioso... pero en ese momento me pareció espectacular y se me quedó grabado como a fuego en mi cerebro.

Procedí a penetrarla mientras ella seguía contoneando su cuerpo delante mío. No se le veía nada preocupada porque nos viera alguien. Mientras entraba hasta el fondo de ella, me agarraba a sus pechos y acercaba mi cara a la suya. Le mordía la oreja o su cuello mientras le decía bajito al oído: -pensaba que no te atreverías y me ibas a decir que no, a hacerlo aquí fuera. Y ella me contestó: -Uhnnn todavía no me conoces...

Ahora era mi momento de llevar el control y esclavizarla embistiéndola en aquella terraza. Sentir su precioso trasero chocando con mis muslos y ver su espalda y sentir sus pechos mientras miraba a todos lados a ver si alguien nos miraba desde algún edificio, desde la acera o algún coche se parara para ver el espectáculo. Ver como su cuerpo se perfilaba entre aquella calle nocturna y escuchar como sus jadeos entrecortados y susurrantes se mezclaban con los sonidos de la noche. incluso en un momento pasó por la zona un coche de la policía y para más  lio había una rotonda, y el coche de la policía volvió a dar la vuelta a la rotonda que daba justo enfrente de nuestra terraza. Nos quedamos en ese momento parados y pegándonos más a la barandilla y entre nosotros como en un intento de escondernos aunque continuamos en posición sexual :). Fue más un acto reflejo pero terminamos riéndonos por la situación tan extraña y a la vez morbosa.

Continuamos y perdí totalmente la noción del tiempo hasta que entre una mezcla de frenesí por la situación en aquella terraza y sentir el interior de su cuerpo terminé estallando. Ella no cogió y se separó como muchas que casi cuando uno llega al momento clímax, se separan de uno. Se quedó tranquila en la misma posición.

Continúe abrazándola desde atrás a su espalda mientras ella me acariciaba el pelo. Una escena que hubiera sido perfecta si en vez de estar en una terraza que diera a una calle de la ciudad hubiera estado en frente de una playa o un monte verde, con un atardecer. Aún así fue uno de los mejores momentos sexuales de mi vida. Todavía paso por ese mismo lugar y miro a esa terraza y me acuerdo de la situación tan erótica y sexual que viví con esta mujer. Siempre me acuerdo cuando paso por allí de Valentina.

Esperemos que alguna vez vuelva por mi isla y podamos tener otro momento como aquel que todavía sigue guardado en mi memoria.

Saludos desde Tenerife,

Lobo

#14

18 August 2018
Valentina is beautiful intelligent women. I really enjoyed my time with her. She fun, sexy, hot and very easy to to talk to.
 
Much Love  
Jason Martinez Miami Florida

#15

20 August 2018

Van de week eindelijk bij Valentina langs geweest. had haar al eerder voorbij zien komen maar tot op heden nog niet afgesproken. wat een verschijning. de foto waren al top, maar in het echt nog veel beter.

je voelt je al snel op je gemak, zeker met haar spontane glimlach. Na even gezellig gepraat te hebben gingen de remmen los. Wat een vrouw. de rest hou ik voor mezelf. Ga hier zeker nog heel vaak mee afspreken.

Rick

#16

22 August 2018

Ever since I first saw your pictures 3 years ago, I would always come back and look at them, fantasizing about the things I would like to do to you and the things I'd like you to do to me. However, being a poor student, I could not afford making an appointment and having my fantasies fulfilled.

That all changed this year when I finally graduated and got a job. To my excitement, you were taking appointments in Eindhoven and without waiting longer I made a date with you.

I came to the location and was let inside by you, asking TO sit down. You offered me a drink, and we started chatting. You were so easy to make a quick connection with! You made me feel very comfortable and excited.

THEN you asked me to sit on the sofa and wait for you to come back. As I sat there patiently, I could feel my heart beat so strong as if my heart was about to jump off my chest - is this really happening? Am I finally going to meet the woman I've been fantasizing about for so long? Did I raise my expectations too high? Or will they be met?

I sat there for maybe a minute, but it felt like an hour.. And then you finally showed up in the doorway.. In all your beauty and sexiness. Dressed up in a sexy outfit. I could not believe it that it was you.. The woman whos pictures I've seen so many times.. Were finally standing right there in front of me. I was at a loss for words - you looked so much more sexy than I expected.

You led me to the bedroom and I got to get a glimpse of your amazing body leading me to the bathroom. Just that moment alone made me hornier than I've ever been before.

IT was time to shower. As you joined me I finally got to see you naked and I found myself at a loss for words for a second time. I could not believe that I'm right here with a woman as sexy as you. My hands just couldn't help but touch your amazing body from head to toe... Until the shower was over and you led me onto the bed.

At that moment I did not even want to do anything but have you sit there in front of me and let me appreciate your amazing body. But my instincts kicked in and I charged myself onto you.

Whatever happened next needs no description. You are absolutely amazing at what you do and I enjoyed every single moment of it. I still think about that night often and it gets me really horny. I can't wait to experience that again.

After 3 years of fantasizing and waiting, I was afraid that I set my expectations too high. However, I had no idea that my expectations were so much less than the real experience. Thank you and I cannot wait to see you again.

Student

#17

18 September 2018

Tja, als je van vrouwelijk houdt, dan kies je Valentina...Hou je van SUPERVrouwelijk dan is er geen andere keus: Valentina! 

Tjonge wat een mooie vrouw is dat. prachtig reebruine ogen doen je smelten haar vrouwelijke vormen zorgen meteen dat je in de juiste stemming komt. En dan haar spel: dat is werkelijk onovertroffen. Ik heb al heel wat "Dames van plezier" bezocht, maar Valentina behoort echt tot de top 3. Zo niet, dan staat ze op 1. Het is gewoon een feestje! 

Terwijl ik dit schrijf krijg ik al weer zin. 

Want dat prachtige lichaam kronkelend over je heen....oeffff 

J.S. Bach

#18

16 April 2018

Valentina is great. She will give herself completely and she will make you feel amazing. One of my top experiences for sure. 

Niek

 

#19

04 July

I remember the time that I had the opportunity to meet you in Miami
Since that time I always dream to someday I will meet you again
You are the most elegant woman I have ever met. 
You are an elegant, beautiful, sexy Latina that conquer me just with your voice, after I met you, you conquer me with you beauty.
I can say you are a dream women and I always remember you.
You are a classy women with a very elegant taste.
I always hope to have the opportunity to see you again, It is one of my dreams.
Cesar Rivera

#20

22 August 2019

Valentina, the ultimate girlfriend experience

I have seen the pictures of Valentina, long time before my first visit. These pictures are very beautiful and professional. I had my doubts, is this real? Can you really visit this women? I visited beautiful ladies in the past, but the most of them are arrogant or want to get you out as quickly as possible.  But after reading some reviews, I decided to take a shot.

When I called the number I got a Dutch lady on the phone, which I didn’t expect. But she explained everything well and I also needed to confirm the appointment. For me not a problem and understandable.

So I made my first appointment and I was really excited, but also a little bit nervous. You don’t see her eyes on the pictures and for me they eyes are one of the beauties of a women. I imagined how her eyes and face will look. But then the first time I saw her, it was really wow! She looked even better than I could imagine. She really looks like a classy lady and it’s also really the women on the pictures.

I know that she is also provide BDSM and was a little bit afraid that she will be a dominant woman. Well maybe for the people who are coming for this, but to me she is very kind and gentle. I’m not a type of guy who just only is coming for the sex. I like to have a good conversation as well . She is very smart and you can have a really good conversation with her. She speaks very good English and of course Spanish, but my Spanish is a little bit bad lately ;)

A visit to Valentina is a real girlfriend experience, although a lot of men whish they had a girlfriend like her. Every time when I visit her, I still have this wow feeling. I’m feeling a happy man that I can visit a lady like her. One of her sentence is “I can be as much woman as you treat me”. That’s absolutely true. Treat her well and you get a lot of Valentina back.

There is only one disadvantage on her, she is quite addictive ;)

Ciao bella donna.

Alfie

#21

02 September 2019
Hi Valentina!
Thanks for the lovely time we had last week.
To tell you the truth, I was pretty nervous at first, but your beautiful eyes, friendly character and
lots of kisses made sure that didn't last long. Opposed to previous experiences with other women.
You really involved me in it and kept making eye contact. That really was amazing and u should definitely keep on doing that! Honestly, I have thought about those eyes when u were giving me a
blowjob every day since... Still makes me hard ;-) The fluids and briljant tits helped too ;-)
Unfortunately time was too short, so I'm sure I will take you up on your offer to come back for a longer period of time. And I did like your words on your wilder side and that I might enjoy it very much as
(never thought I was) you said I was as kinky as yourself ;-)
All in all the best experience I have ever had and will definitely come back to explore just how kinky I am, but even better, how kinky you are!
Until we meet again!
John

#22

07 SEPTEMBER 2019

Today is a good day, sun is shining and I had the luck to meet the most gorgeous Mistress in the world.

Not only by looks but even better the understanding and the passion.

Wish I would have met Mrs. Valentina a Long time ago. To serve and Much more.

Love to be yours

Luc

#23

17  September 2019

Following a first visit where your eyes and touch made me melt, a second visit was only a matter of time.

Following a second visit where your dominant side made me melt again, truly a new desire for more of that emerged.

Can't wait for a next time where body and mind again create new experiences and desires for me

JOHAN

(feel free to post as testimonial)

#24

#25

#26

#27